برگزاری جلسه کارگروه مدیریت شهری و فضاسازی بزرگداشت دهه فجر خوانسار

7:46 1399/11/7

جلسه کارگروه مدیریت شهری ، فضاسازی و فضای مجازی بزرگداشت دهه فجر در سالن اجتماعات شهرداری خوانسار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، در این جلسه بهمن عبدالرحیمی مسئول روابط عمومی شهرداری بر هر چه با شکوه تر برگزار شدن برنامه های این ایام با توجه به فرا رسیدن چهل و دومین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران تاکید کرد .

عبدالرحیمی ضمن تاکید بر تزئینات محیطی هر اداره در ایام الله دهه فجر افزود ادارت هر ساله در جهت پاسداشت ایام الله دهه فجر کوشیده اند اما امسال به جهت وجود ویروس کرونا و محدودیت های بهداشتی تمرکز بیشتری در زمینه تزئینات و تبلیغات محیطی می طلبد و لازم است از تمام ظرفیت های غیر حضوری ادارت از جمله بسیج کارمندی ، فضای مجازی و مسابقات مجازی در این امر استفاده شود.

در ادامه جلسه محمد تقی اورعی ریاست شورای اسلامی شهرستان ضمن تبین گفتمان انقلاب اسلامی و تقارن ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با این ایام نسبت برگزاری جلسه های روشنگری و تبیین نقش فضای مجازی در تداوم و تقویت نظام جمهوری اسلامی ایران مطالبی را بیان نمود.

در پایان جلسه نیز هر کدام از مسئولین روابط عمومی ها در خصوص برنامه های ادارات خود در این مطالبی را عنوان نمودند.