مراسم گرامیداشت پیروزی انقلاب در خوانسار

18:40 1399/11/23

مراسم گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بیست و‌ دومین ‌روز از بهمن ماه و ‌پس از راهپیمایی خودرویی در محل پارک عسل این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار: در این مراسم پس از تلاوت قرآن کریم، برنامه هایی از جمله هنرنمایی گروه سرود بسیجیان، سخنرانی، به آتش کشیدن پرچم های آمریکا، اسرائیل و انگلیس، اهدای هدایا به ۲۲نفر از بهترین تزئین کنندگان خودرو و همچنین اعلام شعارهای استکبار ستیزانه و دشمن شکن، در این مراسم اجرا شدند.