آغاز لایروبی و پاکسازی رودخانه اصلی شهر خوانسار

19:55 1399/12/3

لایروبی و پاکسازی رودخانه اصلی شهر با هدف کنترل جریان آب و جلوگیری از طغیان رودخانه و پاکسازی مسیل از رسوبات آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، با هدف جلوگیری از طغیان رودخانه خوانسار و کنترل جریان آب عملیات لایروبی و پاکسازی مسیل رودخانه این شهر از رسوبات آغاز شد.

مهندس مقدسی معاونت شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود با توجه به بارش های فصل بهار و جلوگیری از سیلابهای احتمالی، لایروبی و تخلیه این رودخانه آغاز شده است.

لایروبی رودخانه ها علاوه بر کنترل سیل با هدف حفاظت رودخانه‌ها در مقابل تعرض به حریم و بستر آنها، کاهش خسارات احتمالی سیلاب، بهبود وضع زندگی ساکنان حاشیه رودخانه‌ها و هدایت پتانسیل‌های موجود در منطقه به سوی توسعه پایدار صورت می گیرد.