کاشت بیش از ۳ هزار اصله درخت در شهر خوانسار

19:22 1399/12/20

به مناسبت هفته درختکاری بیش از سه هزار اصله درخت در سطح شهر خوانسار کاشت می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار ، مهندس عباس نوروزی ، مسئول طرح و توسعه فضای سبز شهرداری خوانسار اظهار کرد : به مناسبت هفته درختکاری بیش سه هزار اصله درخت در سطح شهر خوانسار از نوع سرو نقره ای – سروخمره ای – چنار – ارغوان - سنجد – اقاقیا در حال کاشت می باشد.

وی با بیان اینکه کاشت درخت در شهر تا اواخر فروردین ماه ادامه خواهد داشت ، افزود: در بلوار سردار سلیمانی، مسکن مهر ، پارک عسل و سطح شهر در این هفته درخت کاشت می‌شود ؛ در فصل پاییز نیز شاخه‌بری و برش درختان خشک شده چنار خیابان امام انجام شد و اکنون نیز هرس برخی درختان ادامه دارد.

مهندس نوروزی در پایان از هسته کاری بیش از صدکیلوگرم بادام در 8 هکتار از پارک جنگلی عسل خبر داد و افزود این مقدار بادام از نوع بادام تلخ ، ارژن و اسکوپاریا از آذر تا دی ماه سال جاری کاشته شده است.