تشریح اقدامات انجام شده واحد فرهنگی شهرداری به مناسبت اعیاد شعبان

11:45 1400/1/16

مسئول واحد فرهنگی و اجتماعی شهرداری خوانسار به تشریح اقدامات صورت گرفته به مناسبت اعیاد شعبان پرداخت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : بهمن عبدالرحیمی مسئول واحد فرهنگی و اجتماعی شهرداری خوانسار با اعلام این خبر افزود همزمان با اعیاد شعبان و همچنین آغاز سال 1400 اقدامات گسترده ای در سطح شهر انجام گرفت.

وی در ادامه تصریح کرد : تزئین ، فضاسازی و نصب بنر در سطح شهر به مناسبت عید نوروز و اعیاد شعبان ، همکاری در برگزاری برنامه‌های ستاد مناسبت روز نیمه شعبان به‌ صورت متمرکز و با ایجاد سه جایگاه در امامزادگان واجب التعظیم؛ حضرات شاهزاده احمد و سیدصالح علیهم السلام ؛ و فرهنگسرای خانواده بدون حضور مستمع با برنامه‌های مدیحه‌سُرایی، دعا، سرود خوانی و برنامه‌های دیگر و پخش به‌ صورت زنده در کانال‌های مجازی فعال شهرستان از دیگر برنامه های واحد فرهنگی و اجتماعی شهرداری می باشد.

از دیگر برنامه های این ایام برنامه‌ نورافشانی در محل‌های تعیین شده شهری در شب نیمه شعبان توسط شهرداری و بدون حضور شهروندان بود.