شستشو و گندزدایی بیش از 700 مخزن جمع آوری پسماند مکانیزه در سطح شهر خوانسار

20:50 1400/6/14

شستشو و گندزدایی بیش از 700 مخزن جمع آوری پسماند مکانیزه توسط واحد خدمات شهری در سطح شهر خوانسار انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : مهندس محسن جاپلقی مسئول خدمات شهری شهرداری با اعلام این خبر افزود: واحد خدمات شهری طی ۲۰ روز با بکارگیری ۷ نفر نیروی انسانی نسبت به شستشوی تمامی مخازن جمع‌آوری پسماند سطح شهر اقدام نموده است.

وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه تجزیه هوازی و بی‌هوازی پسماند در مخازن مذکور باعث افزایش دمای پسماند و در نتیجه تولید شیرابه می‌شود شستشوی مستمر این مخازن بسیار ضروری است؛ لذا در راستای حفظ سلامت شهروندان علیرغم عدم وجود ماشین مکانیزه شستشوی مخازن، این فرآیند به صورت سنتی و با حساسیت بالا در دستور کار واحد خدمات شهری قرار داشته و در ادامه شستشوی محل استقرار این مخازن با هدف حفظ سلامت شهروندان انجام می‌پذیرد.

مهندس جاپلقی در پایان بیان داشت: از کلیه شهروندان عزیز خواهشمندیم قبل از قرار دادن زباله خانگی در مخازن پسماند نسبت به جداسازی آب آنها اقدام فرمایند تا تولید شیرابه پسماند به حداقل ممکن کاهش یابد.

امید است با رعایت نکات بهداشتی در مدیریت صحیح پسماندها و عدم رهاسازی آنها در معابر عمومی یاریگر دستان خسته پاکبانان شهرمان باشیم.