افتتاح نمایشگاه هفته دفاع مقدس خوانسار در فرهنگسرای خانواده

9:14 1400/7/1

همزمان با نخستین روز گرامیداشت هفته دفاع مقدس، نمایشگاه دفاع مقدس امروز چهارشنبه با حضور جمعی از مسوولان دستگاهها و نهادها، در خوانسار افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری خوانسار : بهمن عبدالرحیمی مسئول فرهنگسرای خانواده با اعلام این خبر افزود : آیین گشایش این نمایشگاه که در محل فرهنگسرای خانواده برقرار گردید، به همت سپاه ناحیه خوانسار، حوزه مقاومت بسیج شهید صادقی، کانون بسیج هنرمندان، حوزه علمیه کریمه اهل بیت، اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران و شهرداری خوانسار و با حضور مسئولین شهرستان، نیروهای نظامی و انتظامی و بسیجیان گرانقدر اجرا شد.

عبدالرحیمی در ادامه با اشاره به زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهیدان ، انتقال ارزش‌های افتخار آفرین ملت بزرگ ایران را به نسل‌های آینده انقلاب اسلامی در زمره محورها برگزاری این نمایشگاه بیان کرد.

وی در پایان افزود: این نمایشگاه تا پایان هفته دفاع مقدس جهت بازدید عموم باز می باشد.